Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Άστραψε και βρόντηξε η Βάσω Παπανδρέου
Η κυβέρνηση καθυστέρησε να λάβει μέτρα, υποστηρίζει η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής«ΕΔΩ που φτάσαμε στόχος είναι να σωθεί η χώρα και όχι να κρατήσει το ΠαΣοΚ την ψυχή του»
λέει η κυρία Βάσω Παπανδρέου, πρώτη φορά γυναίκα υφυπουργός στο Βιομηχανίας, στο Εμπορίου,
στο Ανάπτυξης, στο ΥΠΕΧΩΔΕ, στο Εσωτερικών, ελληνίδα επίτροπος στην Κομισιόν και σήμερα εκτός κυβερνήσεως του ΠαΣοΚ. Είναι όμως πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και «τσαμπουκάς», όπως η ίδια συνηθίζει να προειδοποιεί τους νεοδημοκράτες συναδέλφους
της. «Εγώ είμαι τσαμπουκάς» τους είπε στη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία και την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, όταν κάποιοι από αυτούς της ζήτησαν να χαμηλώσει τους τόνους και « να μην το παίζει τσαμπουκάς».
Επιιπλέον ήρθε χθες και η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου να δηλώσει ότι θα καταψηφίσει δύο διατάξεις του νομοσχεδίου για το Ε.Σ.Υ

Η βουλευτής της συμπολίτευσης χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
«Δεν είναι δυνατόν η Βουλή να παίξει το ρόλο του πλυντηρίου και να ξεπλένει παρανομίες. Δεν μπορώ να ψηφίζω αλλαγές στο Ασφαλιστικό, να βλέπω να κόβονται μισθοί και συντάξεις και να σας δώσω την εξουσιοδότηση να επιστραφούν δισ. ευρώ στους προμηθευτές» , δήλωσε στο πλαίσιο της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για το ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου