Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ευρεία σύσκεψη για τα μεγάλα έργα


Συνεδριάζει αύριο, για δεύτερη φορά, η Επιτροπή Μεγάλων Έργων και Υποδομών. Το αρμόδιο υπουργείο ανακοίνωσε ότι αντικείμενο της συνάντησης θα είναι ο συντονισμός των έργων και η επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται.


Στη Συνάντηση θα μετέχουν οι υπουργοί Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.

Θα μετέχουν επίσης οι υφυπουργοί Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και Νίκος Σηφουνάκης, οι γενικοί γραμματείς Μεταφορών και Επικοινωνιών Χάρης Τσιόκας, Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Σέργιος Λαμπρόπουλος, Δημοσίων Έργων Γιάννης Οικονομίδης, ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης Σωτήρης Λύτρας, ο ειδικός γραμματέας Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Μαντζούφας, η σύμβουλος του πρωθυπουργού για τα Δημόσια Έργα Σοφία Πέππα, ο προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ηρακλής Πολεμαρχάκης και η ειδική σύμβουλος του πρωθυπουργού για Νομικά Θέματα Γλυκερία Σιούτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου